MERSİN / ERDEMLİ - Kızkalesi Ortaokulu

May

Öğrencilerimizle beraber Kızkalesi Polis Karakolunu ziyaret ederek Polis Haftasını kutladık.

May

Mersin Yalınayak Spor Salonunda düzenlenen ortaokullar arası taekwondo yarışmasında 6. sınıf öğrencimiz İlker GÜYÜM İl üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz.

May

Okulumuza gelen afetzede öğrencilere yönelik, gönüllü öğretmenler tarafından çocuk etkinlikleri yapıldı hediyeler verildi. Emeği geçen öğretmenlrimize teşekkür ederiz.

May

1. Dönem karneleri öğrencilerimize verildi. Dereceye giren öğrencilere belgeleri okul müdürümüz M. Ercan BOZOĞLU tarafından takdim edildi.

May

Okul Aile Birliğimizin önderliğinde toplanan gıda ve kıyafet yardımları afet bölgesine gönderildi. Emeği geçen velilerimize ve Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.