MERSİN / ERDEMLİ - Kızkalesi Ortaokulu

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Okulumuzda deprem tabikatı yapıldı. Önce sınıfta, sonra teneffüste olmak üzere iki tatbikat uygulandı.

Ekm

Atayurt İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri, okulumuz öğrencilerine kitap hediye ettiler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile beraber Kızkalesi Sahilini temizledik.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında Ata Sporlarını öğrencilerimize yerinde öğretmek için, Mersin Okçuluk Kulübüne gittik. Okçuluk hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, ok atarak keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca Mersin Üniversitesi'ni gezip, bölümleri ve fakülteleri öğrendiler. Emeği geçen Seçuk DEMİRKAPI, Cennet DEMİR ve Emine TOPKARA öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Silifkeden gelen Veteriner hekim Eray KOÇ 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününün öneminden bahsetti; yanında getirdiği köpeğiyle hayvanları sahiplenmemiz ve korumamız gerektiğinin önemini vurguladı.Prpgramı hazırlayan öğretmenimiz Gültekin TEZCAN ve Silifke'den ekibiyle gelen Eray KOÇ'a çok teşekkür ederiz.

Ekm

Kızkalesi Sahilinde düzenlenen Plaj Voleybolu maçlarını öğrencilerimizle beraber izledik.

Ekm

Okulumuzda Mangala Turnuvası düzenledik. Birinci olan 8. sınıf öğrencimiz Belinay Daşdan'ı tebrik ediyoruz. Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk DEMİRKAPI'ya ve katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimiz arasında masa tenisi dostluk maçı da yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğrencileri, Süper Sup Mersin Kulübü ile beraber Kızkalesi Sahilinde board sporu yaptılar. Sabahın erken saatlerinde sahile giden veli, öğrenci ve öğretmenler Süper Sup Mersin Kulübü Başkanı Ali Saygılı hocadan board sporu hakkında bilgi aldılar. Güneşin doğuşunu kürek çekerek izleyen öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.

May

Ortaokul öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz  ile beraber camiye giderek, caminin bölümlerini yerinde öğrendiler.

May

Erdemli genelinde 8. sınıfta okuyup LGS'ye girecek olan depremzede öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak, aynı zamanda bölgemizdeki tarihi eserleri tanıtmak amacıyla misafir öğrencilerimiz Kızkalesi Adakale'yi gezdiler.

May

Anneler gününü öğrenci ve velilerimizle beraber kutladık.

May

Okulumuz Rehber Öğretmenimiz tarafından 8. sınıf velilerimize mesleki eğitim merkezleri ve lise türleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

May

Rehber öğretmenimiz tarafından okulumuz velilerine rehberlik ve sınav kaygısı hakkında bilgilendirme yapıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.