MERSİN / ERDEMLİ - Kızkalesi Ortaokulu

Mrt

Okul kıyafetimiz rengi aynı kırmızı kalacak şekilde Okul- Aile Birliği tarafından alınan karar neticesinede şu şekilde değiştirilmiştir.

Tşört: Kısa ve uzun kollu: 28/1 Penye Süprem kumaştan (Alteks 160) sıfır(0) yaka kırmızı renkte olacak.

Kışlık Kıyafet(mont): 30/100 kompak iki iplik kırmızı renkte hazırlanmıştır.Ürünün ön kısmında kısa kolludaki logo aynen kullanılıp yine yazı tipi  Blackravens dir. Şardonlu kumaştan kırmızı renginde, kapişonlu ve kanguru cepli; kapşonlu kısmından kırmızı renk astar geçirilecek, kollar ve alt geçişlerde ribana kullanılacak,

Okul formalarının yazı stili olarak 'alferian+italik kalın yazı kullanılacaktır, okul isim yazısı Kızkalesi İlkokulu-Ortaokulu' beyaz renkli olacaktır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıf içi etkinlikleri yapıldı, okul panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü 2024 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum üyeliğine seçilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun bahçesinde bulunan basketbol, voleybol ve futbol saha kenarı çizimi yapıldı. Aynı zamanda  seksek, köşe kapmaca,pusula ve mendil kapmaca gibi geleneksel çocuk oyunalarının çizimi yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem karneleri dağıtıldı.

Şbt

1. Dönem Son Hafta Sosyal Etkinlik Faaliyet Planı kapsamında öğrencilerimizle bilgi yarışması ve kelime oyunu oynadık;en sevdiğin oyuncağı paylaş etkinliği yaptık, görsel ve bilimsel aktivitelerde bulunduk. Aynı zamanda Kızkalesi Sahilinde piknik yaptık ve çeşitli çocuk oyunları oynayarak keyifli vakit geçirdik.

Şbt

SMA Hastası Mehmet Ali Bebek yararına okulumuzda kermes düzenledik. Kermesimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, Muhtarlarımıza, Okul Aile Birliğimize, velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize maddi-manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizle beraber 100. yıl Mercan Çevre ve Bilim Merkezine gittik.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimizle beraber 4. Geleneksel Vitamin C Şenliğine katıldık. SMA Hastası Mehmet Ali Bebek yararına, Velilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu ürünleri okul standında satışa çıkardık.Etkinlik için emek harcayan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle beraber Ankara Anıtkabir, Etimesgut Türk Tarih ve Kültür Müzesi ile Gölbaşı'nı ziyaret ettik. Emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Erdemli Belediyesi'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

10-16 Kasım Atatürk Haftası kapsamında ilkokul 2., 3. ve 4. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz Silifke Atatürk Evi, Silifke Müzesi ve Kıbrıs Şehitleri Hatıra Ormanını ziyaret ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Şbt

Okul bahçemize gölgelik yapıldı.

Şbt

Kızkalesi İlkokulu-Ortaokulu olarak Okul Aile Birliği toplantımızı yaptık. 3 yıl boyunca başkanlık görevini yapan Onur EROL ve Soner GÜRSOY'a teşekkür edip, plaketlerini takdim ettik. İlkokul Okul Aile Birliği Başkanlığına oy birliğiyle Ziya ÇETİN; Ortaokula Tuğba KALE seçildi. Görev süresini tamamlayan Okul aile Birliği başkanlarına teşekkür eder, yeni seçilen başkanlara görevlerinde başarılar dileriz.

Şbt

Öğrencilerimiz ile beraber Mersin Kitap Fuarına gittik.